Tâmplărie PVC

Profile Salamander Streamline SL76 – profile cu 5 camere izolare

Streamline SL76 este un sistem pentacameral care se evidentiaza atat prin robustetea data de adancimea constructiva de 76 mm si ranforsarile  de dimensiuni generoase, cat si prin proprietatile de izolare termica si fonica superioare altor sisteme pentacamerale.

Profilul Salamander Streamline SL76 este incadrat in clasa A de performanta si este atat cel mai lat profil de 5 camere din piata, cat si cel mai greu, greutatea sporita deriva din densitatea pulberii de pvc folosita in cadrul extrudarii.

Densitatea si rezistenta inalta a seriei Streamline SL76 face posibila o  folosire fiabila a tamplariei chiar si in cazul unui ansamblu de termopane cu 4 foi de geam.

Feronerie G-U

Mai putine componente, costuri de stocare reduse, asamblare mai rapida

Feroneria G-U este ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn. Folosim variantele producatorului denumite Uni-Jet si Euro-Jet, obtinandu-se astfel un raport calitate-pret foarte bun.

Executam geam termoizolant pentru diverse tipuri de tamplarii (PVC, aluminiu, lemn stratificat etc). Pe langa functia estetica, geamurile termopan prezinta urmatoarele avantaje:

– O mai buna protectie termica (cand se foloseste un geam de tip LOW-E, coeficientul de izolare termica este egal cu cel al unui perete de caramida de 35 de cm);
– Protectie acustica, solara;
– Prezinta un grad mai mare de securitate, incepand cu diminuarea riscului de taiere si mergand pana la protectia impotriva vandalismului, efractiei, focurilor de arma sau incendiilor;

Principalele tipuri de geam care pot intra in componenta unui geam termopan sunt: transparent (float), colorat in masa (bronz, verde, gri, albastru), reflexiv (bronz, verde, gri, albastru), geam cu emisivitate scazuta (LOW-E), antiefractie, oglinda, securizat, ornamental (crizet, crepi, diamante, kura, travertine, bambus), sablat si sprosuri decorative.

Plase insecte

Plase tantari insecte reprezinta plasele de insecte clasice utilizate pentru acoperirea ferestrelor si usilor in vederea protejării interiorului de tantari, muste şi alte insecte daunatoare somnului linistit .
La aceste plase de tantari insecte există balamale atasate pe cadrul de plasa, ceea ce facilitează montarea pe orice structura sau imbinare de lemn.
Cu toate acestea, exista plase de tantari fixe, care pot fi montate, de asemenea, pe orice tip de fereastra sau usa.