Plase insecte

Plase tantari insecte reprezinta plasele de insecte clasice utilizate pentru acoperirea ferestrelor si usilor in vederea protejării interiorului de tantari, muste şi alte insecte daunatoare somnului linistit .
La aceste plase de tantari insecte există balamale atasate pe cadrul de plasa, ceea ce facilitează montarea pe orice structura sau imbinare de lemn.
Cu toate acestea, exista plase de tantari fixe, care pot fi montate, de asemenea, pe orice tip de fereastra sau usa.
Plasa de tantari protejează zona de lumina soarelui, dar şi de insecte. Materialul folosit este foarte fin, rezistent şi modern.
Cadrul plasei de tantari este vopsit in camp electrostatic de calitate pentru a preveni decolorarea în timp.Plase de tantari constituie o bariere eficienta impotriva insectelor care ameninta confortul dvs. sau al locuintei .Au un cost usor amortizabil , plasele de tantari cu balamale avand un raport calitate/pret excelent .

Permit curentilor de aer sa circule liber dinspre exterior catre interior si invers .
Nu au dimensiuni standard , fiind confectionate dupa necesitatile tamplariei din pvc/al si sunt usor de montat pe orice tip de geam sau usa termopan .
Reprezinta o varianta economica a pleselor de tantari avand un raport calitate/pret superior celor mai multe plase de tantari pentru casa si birou .
Au o rezistenta mare in exploatare , iar durata de viata este sustinuta de calitatea materialelor din care sunt confectionate si anume :
Sunt fiabile si au un sistem de operare simplu , cu ajutorul balamalelor si al clipsurilor .
Se monteaza rapid si nu necesita modificarea profilului existent .
Se intretin foarte usor si nu necesita o curatare foarte aspra , o aspirare sau curatarea cu un burete umed , sau ori de cate ori este necesar dupa desprafuire se va proceda la caratirea cadrelor prin spalare in baie cu dusul sau cu un burete sau o carpa umeda .
Se indeparteaza cu usurinta atunci cand scad temperaturile si nu necesita mult spatiu pentru depozitare.
Eficientizeaza spatiul din interior , deoarece deschiderea se realizeaza spre exterior
Sunt fabricate in 2 variante de culori :

alb
maro

La cerere pot fi realizate in orice nuanta de culori RAL.

De asemenea, există plase cu ramă din aluminiu care se adaptează foarte uşor în cadrul furnizat. Aceste rame asigură rezistenţa plasei de tantari şi prelungesc durata de viaţă a produsului. Având în vedere că există o varietate de opţiuni în materie de culori şi aspect, clienţii pot alege cea mai bună variantă care să se potrivească decorului, zonei deschise şi stilului. Cu ajutorul acestor plase de tantari, exteriorul, dar şi interiorul dumneavoastră sunt protejate de insecte supărătoare care v-ar strica buna dispoziţie.

Plasele de tantari produse si montate de firma noastra pot fi :

plase tantari insecte fixe
plase tantari insecte cu balamale
plase tantari insecte tip rulou
plase tantari insecte tip plisee
plase tantari insecte glisante