Hidroizolații

AMORSA DYSPERBIT GRUND(ASFALBIT)
– SOLUTIE DE AMORSARE
– SE APLICA PE BETON , PERETI , ACOPERISURI

IZOBIT Br

-SOLUTIE PENTRU GRUNDUIT
-MASA BITUMINOASA ELASTICA CU CAUCIUC SINTETIC

IZOBIT ALU

-PENTRU PROTECTIE SI DÉCOR

-CULOARE ARGINTIE

HIDROIZOLAREA TERASELOR CIRCULABILE

AKRIFOL
-GRUND , SOLUTIE APOASA DIN POLIMERI SILICONICI
-CONTINE STICLA LICHIDA

ASKOWIL
-HIDROIZOLARE DE TIP GREU
-ADEZIV PT CARTON BITUMINATLEPIK NA ZIMNO

AKRYFOL

Soluţie lichidă formată din polimeri siliconici, grund.
Proprietăţi:
Akryfol – masă omogenă de culoarea laptelui, ce conţine particule de sticlă lichidă (caliu) şi dispersie acrilică cu adaos de produsi chimici.
După uscare, practic nu schimbă factura suprafeţei, provocând doar hidrofobizarea acesteia , este difuz.
Utilizarea:

ARBOLEX

Chit pentru lucrări de hidroizolare şi etanşare locală în construcţii.
Proprietăţi:
Masă bituminoasă plastică sub formă de pastă, bine modificată cu cauciuc sintetic, adaos de produşi chimici si fibre de armare , care oferă posibilitatea aplicării atăt pe suprafeţele uscate, precum şi pe cele uşor umede.

ARBOLEX-U

Chit pentru lucrări de hidroizolare şi etanşare locală în construcţii.
Proprietăţi:
Masă bituminoasă plastică sub formă de pastă, modificată cu cauciuc sintetic, cu conţinut de adaos de componenţi chimici şi fibre de armare care dau posibilitatea de a fi aplicată şi pe suprafeţele uşor umede.

ASFALBIT

Emulsie anionică compusă din bituum şi latex.
Proprietăţi: Emulsie bituuminoasă solubilă in apă, parţial modificată cu cauciuc sintetic . Poate fi utilizată atât pe suprafaţe uscate cât şi pe cele umede.Conţinutul de cauciuc din compoziţie duce la formarea unei suprafeţe elastice cu grad sporit de aderenţă la straturile hidroizolante.

ASKOWIL

Mastic din bituumo-cauciuc de o elasticitate şi plasticitate înaltă, se aplică şi ca adeziv pentru cartonul bituuminat.
Proprietăţi: Masă bituuminoasă modificată cu cauciuc sintetic, cu adaos de răşini şi elemente chimice, care sporesc aderenţa faţă de diferite suprafeţe . Permite utilizarea şi pe suprafeţe puţin umede.

STYRBIT

Mastic format din bituumo-cauciuc, serveşte ca adeziv pentru lipirea plăcilor de polistiren şi ca strat de hidroizolare.
Proprietăţi: Masa bituuminoasa bine modificată cu cauciuc sub formă de pastă, cu grad înalt de aderenţă faţă de beton, la diverse zidării din piatră, produse lemnoase , placi din gips –cartonş.a.

STYRBIT 2000 K

Adeziv insolubil în apă având la bază bituum şi cauciuc. Se utilizează petru lipirea polistirenului expandat, extrudat ,a plăcilor , laminatelor ,a vatei minerale ş.a.
Proprietăţi:
Masă bituminoasă bine modificată cu cauciuc sintetic, răşini şi compuşi chimici, fapt ce sporeşte aderenţa faţă de polistiren, beton , diverse mase bituuminoase, elemnte de ţiglă ş.a., poate fi utilizat şi pe suprafeţe usor umede.

Sistemul de hidroizolare a acoperisului fara imbinari (rosturi ) IZOLEX

Una din sursele principale ale umiditatii in constructie sunt precipitatiile atmosferice ,care actioneaza asupra obiectelor din exterior sub forma de precipitatii si care se acumuleaza in straturile de sol nemijlocit in vecinatate cu fundatia –– «Sistemul de fundatii Izolex», precum si apele de provenienta atmosfero- statice care actioneaza asupra constructiilor de sus , asupra acoperisului — «Sistemul de acoperis fara imbinari Izolex». Acoperisurile executate din tigla , tabla , sindrila si a . pot fi aplicate pina la un anumit unghi de inclinare a acestuia.

HIDR BALCOANELOR

SISTEMUL DE HIDROIZOLARE A BALCOANELOR / TERASE

TEHNOLOGIA EXECUTĂRII LUCRĂRILOR DE HIDROIZOLARE ŞI FINISARE A BALCOANELOR ŞI TERASELOR

Proprietarii balcoanelor şi teraselor executate necalitativ s-au convins că economia de material, folosirea de tehnologii dubioase, precum şi greşelile admise în executare lucrărilor le dau de ştire după primul sezon de iarnă sau dupa primele citeva sezoane.

HIDR BAZINELOR

Bazinele ca obiect de constructie – sunt foarte dificile , deoarece sunt supuse in permanenta umiditatii si actiunii apei atit pe interior cit si din exterior . In sistema “ Bazine – IZOLEX “ vom cerceta bazine albia carora este executata din beton armat rezistent la umiditate si albiile unde peretii si fundul bazinului sunt executate din beton si formeaza o constructie in ansamblu.

HIDR FUNDATIILOR

Orice proiect de construcţie este aplicat pe straturi de sol. Condiţiile existente în sol, sunt foarte diferite, în funcţie de condiţiile de bază şi de cele hidrologice. Prin urmare, o mare atenţie trebuie acordata protecţiei elementelor de construcţie care se afla in sol.

HIDR INCAPERILOR UMEDE

Camerile de baie, bucătăriile, spalatoriile, camerele de uscare, si alte încăperi” umede”, existente în apartamente, case de locuit private, blocuri locative, hoteluri, cantine, săli sportive şi altele sunt expuse periodic sau pe termen mai lung la umezeală, abur sau chiar si apă.

PROTECTIA PLACILOR

Tehnologia de hidroizolare a placilor de beton si a foselor septice.
Placile si rezervuarele pentru ingrasemintele organice sevesc la acumularea produselor provenite din sectoarele zootehnice si a celor agrare si pastrate nu in locurile de producer a lor.