HIDROiMG

STYRBIT 2000

Mastic format din bituumo-cauciuc, serveşte ca adeziv pentru lipirea plăcilor de polistiren şi ca strat de hidroizolare.
Proprietăţi: Masa bituuminoasa bine modificată cu cauciuc sub formă de pastă, cu grad înalt de aderenţă faţă de beton, la diverse zidării din piatră, produse lemnoase , placi din gips –cartonş.a. Datorită proprietăţilor sale tixotropice este posibilă aplicarea pe suprafeţe cu grade diferite de înclinare , stratul aplicat nu se va scurge .
Suprafaţa uscată prelucrată cu aceast mastic este durabilă, netransparentă, foarte elastică, permite nivelarea fisurilor de pănă la 5 mm, nu prezintă pericol la aplicare, nu conţine solvenţi organici, se aplică uşor în contact cu polisterenul extrudat si expandat . Se utilizează atît la exteriorul încăperilor, cât şi la subsoluri, garaje, balcoane, terase ş.a..
Utilizarea:
Hidroizolarea suprafeţelor teraselor, balcoanelor, suprafeţelor de o formă neregulată, precum şi executarea unei etanşări elastice şi durabile . Se utilizeaza pentru lipirea plăcilor din polisteren şi a vatei minerale pe suprafaţă.
Datele tehnice:
- culoarea neagră
- grosimea unui strat până la 2 mm
- durata uscării aprox. 3 - 5 zile
- nr. de straturi 2 - 4
- conţinutul masei uscate aprox. 60 %
- temperatura suprafeţei şi a mediului la aplicare +5 - + 30°C
- metoda aplicării şpaclu , mistrie, drişcă
- consumul 1,2 kg/mm grosime start
în cazul hidroizolării, 0,8 -2kg/mp
hidroizolare cu lipire prin metoda punctată
- curăţarea sculelor imediat după lucru – apă ,
după uscare cu solvent organic.
- condiţiile de păstrare şi transportare în încăperi uscate şi răcoroase,
la o t.° mai mare de +5°C
- termenul de păstrare (de la data producerii) 12 luni.
Datele tehnice sunt indicate pentru t.° +23°C şi umiditatea relativă a aerului de 60 %. Produsul este ambalat în galeţi de 10 şi 20 kg. Produsul în stare lichidă reacţionează la temperaturi joase, în stare uscată – nu.