HIDROiMG

CEMIZOL 2EP

Amestec pentru etanşare ,hidraulic legat, bicomponent , elastic, rezistent la presiuni înalte.
Proprietăţi :Membrană deosebit de elastică cu grad sporit de rezistenţă la acţiunile apei, chiar şi la un contact permanent cu ea.Are rezistenţă durabilă la factorii atmosferici, grad sporit de rezistenţă la uzură.
Suprafaţa executată cu amestecul Cemizol 2EP este poroasă, adaptată perfect pentru executarea ulterioară a stratului ceramic.Suprafaţa formată protejează construcţiile de acţiunea produselor chimice agresive (sulfaţi, cloraţi, acizi),uleiuri şi a altor compuşi agresivi conţinuţi în sol.Este uşor de utilizat, poate fi aplicat pe suprafeţe de diverse forme .Se aplică atât la interiorul cât şi la exteriorul încăperilor.
Utilizare:Executarea stratului elastic hidroizolant, la diverse construcţii atât la interior cât şi exterior. Suprafaţa formată este poroasă si se recomandă pentru execuţie la lucrările unde se va aplica ulterior strat ceramic ( aderenţă sporită la diverşi adezivi).Pe suprafeţele hidroizolate cu Cemizol 2EP se aplică stratul ceramic.
Date tehnice:
- culoarea gri
-raport de amestec-concentraţia chitului :produsele în amestec (praf + soluţie),cantitativ sunt stabilite în mod special
- consistenţa şlamului(nămol) -la concentraţia chitului se poate adauga max.3% de apă.
- viabilitate aprox.120 minute la t° de +20°C
- grosimea maximă a unui strat aplicat aprox.1mm
- pauza tehnică la executare 4-6 ore la temperatura de +20°C
- temperatura suprafeţei de la +5°C până la +25°C
- nr.de straturi 2-3
- absorbţia apei la o presiune de 0,5 Mpa nu se absoarbe
-metoda aplicării în dependenţă de concentraţie spatulă, mistrie, perie.
- consum: 1,5- 1,6 kg/mp pentru 1mm grosime.Independeţă de presiune a apei: izolarea apei-stratul minim 2mm(aprox.3kg/mp); apele pluviale- strat 2,5mm (aprox.3,5kg/mp ); ape de grund,bazine de acumulare,rezervoare ( sub strat ceramic)- aprox.3mm (4,5kg/mp)
- exploatarea- precipitaţii după 12 ore, pietonal-după 24 ore, executarea plăcilor - 24 ore;umplerea fundaţiei - 72 ore; apă cu presiune –după 7 zile
- curăţarea sculelor apă;
- strat de grund Akryfol
- condiţiile păstrării şi transportări-i în încăperi uscate răcoroase, la o temperatură mai inaltă de +5°C
- durata păstrării (de la data producerii): 12 luni.
Datele tehnice sunt indicate pentru t.° +23C şi umiditatea relativă a aerului 60%.Produsul este ambalat în galeţi de câte 10, 20 şi 40 kg. Produsul în stare umedă - a se feri de ingheţ .Este ecologic. În procesul executăriii trebuie respectate normele securităţii muncii, în conformitate cu normele prevăzute la produsele ce conţin ciment. A se feri de copii . Întimpul executarii lucrărilor se va folosi echipament de protecţie.